Text, Link, Visited, Hovered

Adatvédelem

 

Az informatikai rendszerek leállása komoly költségeket jelenthet cégének. Egy katasztrofális adatvesztés tönkreteheti cégét. A megbízható adatvédelem ezért létfontosságú a vállalkozása számára.

Megoldásunk nyílt forráskódú projekteket integrálva biztosítja a spam szűrést, a tartalomszűrést, a vírus blokkolást, távoli hozzáférést, és még számos biztonsági szolgáltatást. A 14 alkalmazásból álló rendszer egyetlen szerverrel gondoskodhat az összes munkaállomás védelméről.Spam szűrés

A kéretlen levelek (spam) felismerésével és blokkolásával már a hálózat peremén eléri, hogy a spam-ek ne jussanak be a rendszerbe, és ne okozzanak kárt, ne lassítsák le a munkát.


Internetes tartalomszűrés

Kliens installáció nélkül és a kategóriánkénti blokkolási listák kialakításával könnyebb megvédeni a hálózatot a rosszindulatú számítógépes programoktól (malware), blokkolni az időpazarló alkalmazásokat és megtartani a sávszélességet.


Protokoll védelem

Megakadályozható a vállalati hálózatról kezdeményezett online játékokhoz, vagy peer-to-peer hálózatokhoz történő csatlakozás.Az adathalászat szűrő

Megvédi a felhasználókat a jelszó- vadász e-mail támadásoktól, védi a többszörös protokollokat, mint a HTTP, SMTP, POP, IMAP, biztosítja, hogy az aláírások mindig naprakészek legyenek. 


Vírusok blokkolása

A két vírusírtó extra biztonságot nyújt a vírusproblémákkal küzdő cégeknek: dupla figyelem fordul az e-mail üzenetekre, a honlapokra, a letöltésekre és a fájlátvitelekre. 


Behatolás védelem

Magas fokú védelmet nyújt a hekkerek ellen és biztosítja, hogy az aláírások mindig naprakészek legyenek, és közben észrevétlenül működik a hálózatán.

 

Tűzfal szabályok

Tűzfal esetében könnyen felépíthető a szabályok listája, és a forgalom protokoll, forráscím vagy rendeltetési cím alapján kontrollálható.

 

OpenVPN - biztonságos magánhálózat

A rendszer lehetővé teszi a biztonságos magánhálózat kialakítását, felügyeletét.

 

Távoli elérés

A távoli elérés portálja biztosítja, hogy a rendszer távoli felügyeletét, menedzselését.