RENDSZERGAZDALink, Visited, Hovered

RENDSZERGAZDA

Ügyfeleink a következő előnyökhöz jutnak egy rendszergazda alkalmazásával szemben:

- „Részmunkaidő” lehetséges – nem kell alkalmazni egy embert, ha a rendszergazda teendői nem töltik ki a teljes munkaidőt. Jelenleg van napi 2, 4, 8 órás, illetve heti 1-2 napos szerződésünk.

- Többszörös munkaerőt jelent – akár 5-8 szakember bevonható egy-egy nagyobb projekt esetén.

- Nincs szabadság, betegség, oktatás (akár mint költség, akár mint hiányzás)

- Mindig elérhető – ill. van helyettesítés

- Sok területen van tapasztalata. Profi Microsoft, Linux, Cisco, hálózat, VoIp, virtualizálás, ügyvitelszervezés, projekt management területen.

- Tapasztalat – 5 nemzetközi ügyfelünk központjában sok-sok szakember kísérletezik, állít fel szabályokat, előírásokat biztonság, kialakítást illetően, így nagyon sok szakértő tapasztalatát összesítve tudunk ügyfeleinknek szolgáltatni.

- Nincs beruházás – kollegáim autó, laptop, telefonnal rendelkeznek

Rendszergazdai szerződéseket a következő paraméterek mellett vállalja:

- Hibajavítás megkezdése – legkésőbb a bejelentést követő munkanap.

- Elérhetőség – munkaidőben (8 – 17) központi, munkatárs, vezető mobilon a bejelentés fontosságától, súlyosságától függően, ebben a sorrendben

- Bejelentés módja lehet telefon, email, helpdesk és fax.

- A hibabejelentéseket, tevékenységeket a Helpdesk-ben vezetjük. Az ügyfélnek is lehetősége van hibabejelentését itt megtenni, illetve a bejelentések állapotát nyomon követni webes felületen. Rövid ismertetését csatolom.

Projekt alapú megbízás:

Megbízás esetén több szakember bevonásával rövid idő alatt felmérést készítünk, javaslatot teszünk a hiányosságok pótlására, a biztonságos üzemeltetési szint eléréséig.

VPN kapcsolattal szerverek, hálózat távoli felügyelete

Nem helyettesíti a rendszergazdaságot, addicionálisan növeli a rendszer biztonságát, elérhetőségét. Távolról folyamatosan monitorozva a rendszert, a hibák zöme megelőzhető, vagy az adatállományok biztonságba helyezhetők egy esetleges összeomlás előtt.

Időalapú rendszergazdaság:

1. Heti 2 nap – havi...+ ÁFA

2. Napi 4 óra – havi...+ ÁFA

3. Heti 3 nap – havi...+ ÁFA

4. Napi 8 óra – havi...+ ÁFA

Kötetlen időtartamú, hibajavítás, hívás alapján –rendszerfelügyelet. Kötetlen idejű szerződés esetén a megrendelő nem igényli a napi jelenlétet. A kijelölt munkatárs megjelenése heti egy alkalommal, az összegyűjtött problémák megoldása