Text, Link, Visited, Hovered

 

 

Szerverszolgáltatások

SZERVERHOSZTING

Minőségi  berendezésekkel kínálunk professzionális és költséghatékony szerver hosting megoldásokat

 

 

 

  • Kis és nagyvállalkozásoknak
  • Közintézményeknek
  • Magánszemélyeknek

 

 

 

Szerver hosting szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk akik rendelkeznek saját szerverrel és biztonságban szeretnék tudni állandó internet, áramellátás, fix ip cím és napi 24 órás operátori szolgálat mellett.

Amennyiben nem rendelkezik saját szerverrel van lehetőség gép(ek) bérlésére és új szerver összeállításában és konfigurálásában is állunk rendelkezésére

SZERVER VIRTUALIZÁCIÓ
A virtualizációs szolgáltatással egyszerre több virtuális gépet lehet létrehozni, különböző operációs rendszerek futtathatókegymástól elszigetelten, egymás mellett, párhuzamosan, ugyanazon a fizikai hardveren. Minden virtuális gép saját virtuális hardver-készlettel rendelkezik (pl. RAM, CPU, HDD), amelyre az operációs rendszer és az alkalmazások betöltődnek. Az operációs rendszer egy egységesen összefüggő, azaz konzisztens, normalizált hardver készletet lát, a tényleges fizikai hardver komponensektől függetlenül.

 

SZERVERFELÜGYELET

A szerverek biztonságos és professzionális üzemeltetése kulcsterület minden vállalkozás számára. Sajnos a nem megfelelő felügyelet akár a cég teljes működését is veszélyeztetheti.

-          File szerver

-          Mail szerver

-          Proxy szerver

-          Web szerver

-          DNS szerver

-          Tüzfal

-          Backup szerver

-          Központi vírusirtás

-          Antispam megoldások